Kategorije

close
sort proizvodi

Usluge

eurodeal

RAZVOJ PROIZVODA

Postoje sedam opšte prihvaćenih koraka koji sačinjavaju ključne elemente u razvoju novih proizvoda. Pošto se ciklus razvoja znatno skratio, više nije preporučljivo da se sprovodi sekvencijalni pristup korak po korak. Bitno je napomenuti da odluke i informacioni inputi iz svakog koraka su i dalje od izuzetnog značaja za razvoj novih proizvoda. Tradicionalni koraci u razvoju proizvoda: Stvaranje ideje / Osmišljavanje Preliminarna analiza Razvoj koncepta proizvoda i njegovo testiranje Poslovna analiza Razvoj marketing-strategije Tržišno testiranje Komercijalizacija Razvoj novih proizvoda je postalo hiper konkurentno i odvija se vrtoglavom brzinom. Proaktivni menadžeri su shvatili da tradicionalni, sekvencionalni pristup nema budućnost u novoj ekonomiji. Stoga su prihvatili fleksibilni i holistički pristup u kome naš tim za razvoj sinhronizovano sarađuje sa vašim timom ka postizanju vaših projektnih zadataka.

Saznajte više
eurodeal

IZRADA ALATA I KALUPA

Naši iskusni alatničari koriste vekove kombinovanog radnog iskustva kako bi ispunili vaše zahteve za alatima visoke preciznosti, kao i zahteve vaših klijenata. Vama nudimo sledeće: Prototipske alate Alate sa više gnezda za visoke serije 100% Evropske komponente Iskusne i visoko sposobne konstruktore alata Alate sa odvijanjem i hidrauličnim kretanjima Kompjuterski upravljanu obradu (CNC) Elektro-erozija elektrodama Brzu i čestu izmenu alata Uzorkovanje i provera-potvrda alata Proizvodnu podršku i održavanje Dizajn i implementaciu inženjerskih izmena

Saznajte više
eurodeal

BRIZGANJE PLASTIKE

Posedujemo mogućnosti i ekspertizu da prenesemo vaše ideje u funkcionalni deo. Od malih do velikih proizvoda, naše iskustvo garantuje da ćemo preteći vaša očekivanja. Cilj nam je da vam pružimo maksimalnu vrednost za vašu investiciju u alate. Takođe proaktivno nadgledamo procese i materijale koji se koriste u vašim projektima. Ovo rezultira u opipljivim uštedama koje vam pružaju konkurentne prednosti. Pružamo vam neophodnu podršku i ispunjavamo vaše visoke zahteva. Isporučujemo sveobuhvatna rešenja klijentima u svim industrijama . Posedujemo širok spektar mašina za preradu plastike kapaciteta od 20 do 220 tona! SPOSOBNOSTI: Brizganje pozicija sa zahtevnim tolerancijama Male, srednje i velike proizvodne serije Precizne delove raznolikih dimenzija Iskustvo u preradi širokog spektra polimera - standardnih polimera, inženjerskih plastika i elastomera. Sopstvena alatnica može izvrštiti sve vrste servisa na alatima bez eksternih kooperanata

Saznajte više
eurodeal

PROIZVODNJA „PO MERI“

Da li imate problem u isporuci proizvoda vašim klijentima? Želite li kompletno novi proizvod koji je eksluzivno vaš? Da li želite da popravite estetiku i kreirate proizvode koje možete patentirati? Naš tim će dizajnirati, testirati, i razviti vaš proizvod samo za vas i to će vas koštati samo delić cene tradicionalnog razvoja novog proizvoda! Možemo preobličiti vašu ideju ili problem u priliku za plasman proizvoda koji će u potpunosti biti po meri kupca (kao poručen).

Saznajte više
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Placeholder slike

 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam