Kategorije

close
Komplast Adresa: Čegarski put bb Nis Telefon: +381 (0)18 201 120, 4652 837       
sort proizvodi

O nama

Firma KOMPLAST doo je osnovana 1998. godine u Nisu. Osnivač firme Živojin Milošević, na samom pocetku poslovanja, uspesno startuje sa uvozom i prodajom mašina za brizganje plastike. 2002. godine startuje i proizvodni pogon sa akcentom na okvirima za registarske tablice. 2009. godine firma započinje sopstvenu proizvodnju auto osvezivaca. Iste godine je registrovan brend PINOTTI.

Sa rastom i razvojem firme, raste i komercijala. Na osnovu voznog parka koji posedujemo, aktivno radimo svakodnevno snabdevanje po objektima, kao i mercadajzing.
Danas u Srbiji snadbevamo veliki broj benzinskih stanica i trgovinskih lanaca: OMW, EKO hellenic, AVIA, MERKATOR - RODA, TEMPO, MAXI, METRO, INTERAMAN, DELMAX, SANEL ...

U zadnjih godinu dana, u proces proizvodnje je uvedena kontrola kvaliteta, tako da se od juna 2016. godine mozemo pohvaliti uvodjenjem standarda ISO 9001, 14001 i 18001.

Na velikim svetskim sajmovima nasa roba pronalazi kupce iz celog sveta. Danas se nasa roba prodaje na 3 kontinenta u vise od 40 zemalja.
 

Proizvodi firme KOMPLAST su ponosno izradjeni u Srbiji !

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Placeholder slike

 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam