Kategorije

close
sort proizvodi

Kvalitet

ISO 9001

 

Sistem menadžmenta kvalitetom (QMS) je način na koji organizacija upravlja kvalitetom. Pri tome pod pojmom kvaliteta ne podrazumevamo samo kvalitet proizvoda već i kvalitet poslovanja u odnosima sa klijentima i dobavljačima kao i kvalitet same organizacije. Zahvaljujuci Standardu kvaliteta u svakom trenutku se moze imati uvid u svim procesima i aktivnostima pocev od nabavke, ugovaranja, realizacija proizvodnje do prodaje Kroz procedure, uputstva i zapise i njihovo popunjavanje povecava se svest zaposljenih o standardu kvalitetom jer odgovornost za kvalitetno obavljanje posla ne moze da lezi samo na rukovodstvu firme.

 

 

ISO 14001

 

Sistema menadžmenta zaštite životne sredine (EMS – Ecological Management System) je način da organizacija upravljala svim rizicima značajnih sa ekoloških aspekata životne sredine. Od organzacije se ocekuje da sprovede politiku zastite zivotne sredine kao i da utvrdi uticaje aspekata koji proizilaze iz realizacije proizvoda.. Na globalnom nivou uvodjenjenje EMS-a treba da poboljša uticaj organizacija ali i pojedinaca na životnu sredinu.

 

 

 

ISO 45001

 

Upravlja rizicima po zdravlje i bezbednost zaposlenih na radu ISO 45001 je način da organizacija eliminise rizike po zdravlje i bezbednost na radu. Svrha OH&S je da se aktivnostima u okviru organizacije u kojima se javlja rizik po zdravlje i bezbednost zaposlenih, poštovanjem propisa po OH&S predvidi mogućnost pojave rizika i njihova eliminacija ili smanji verovatnoće njihove pojave kao i način postupanja u kriznim situacijama (razne nezgode na poslu). Na takav način organizaciji upravlja rizikom.

 

 

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Placeholder slike

 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam