Kategorije

close
Komplast Adresa: Čegarski put bb Nis Telefon: +381 (0)18 201 120, 4652 837       
sort proizvodi

Kvalitet

ISO 9001

 

Sistem menadžmenta kvalitetom (QMS) je način na koji organizacija upravlja kvalitetom. Pri tome pod pojmom kvaliteta ne podrazumevamo samo kvalitet proizvoda već i kvalitet poslovanja u odnosima sa klijentima i dobavljačima kao i kvalitet same organizacije. Zahvaljujuci Standardu kvaliteta u svakom trenutku se moze imati uvid u svim procesima i aktivnostima pocev od nabavke, ugovaranja, realizacija proizvodnje do prodaje Kroz procedure, uputstva i zapise i njihovo popunjavanje povecava se svest zaposljenih o standardu kvalitetom jer odgovornost za kvalitetno obavljanje posla ne moze da lezi samo na rukovodstvu firme.

 

 

ISO 14001

 

Sistema menadžmenta zaštite životne sredine (EMS – Ecological Management System) je način da organizacija upravljala svim rizicima značajnih sa ekoloških aspekata životne sredine. Od organzacije se ocekuje da sprovede politiku zastite zivotne sredine kao i da utvrdi uticaje aspekata koji proizilaze iz realizacije proizvoda.. Na globalnom nivou uvodjenjenje EMS-a treba da poboljša uticaj organizacija ali i pojedinaca na životnu sredinu.

 

 

 

OHSAS 18001

 

Upravlja rizicima po zdravlje i bezbednost zaposlenih na radu OHSAS 18001 je način da organizacija eliminise rizike po zdravlje i bezbednost na radu. Svrha OHSAS-a je da se aktivnostima u okviru organizacije u kojima se javlja rizik po zdravlje i bezbednost zaposlenih, poštovanjem propisa po OHSAS-u predvidi mogućnost pojave rizika i njihova eliminacija ili smanji verovatnoće njihove pojave kao i način postupanja u kriznim situacijama (razne nezgode na poslu). Na takav način organizaciji upravlja rizikom.

 

 

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Placeholder slike

 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam